Pályázat az Egyesület új logójának megtervezésére

 

Pályázati felhívás
A Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület (továbbiakban: Egyesület) ötletpályázatot ír ki az Egyesület új logójának megtervezésére. A pályázat célja egy friss szellemű, modern megfogalmazású vizuális jel létrejötte. A logónak ki kell fejezni az Egyesület szellemiségét, értékeit; utalnia kell Békéscsabára és tartalmaznia kell az Egyesület nevét is. Feltétel, hogy a logó színesben, valamint fekete-fehérben, szürke árnyalatosban is jól beazonosítható, rugalmasan felhasználható legyen, valamint távolról és kis méretben is lehessen értelmezni.
A pályázat anonim jellegű, azaz az eredményhirdetésig a pályázók kilétüket nem, csak elérhetőségüket kötelesek felfedni, e-mail címük vagy telefonszámuk megadásával.
A nyertes hozzájárul, hogy teljeskörűen és kizárólagosan átadja a logótervezet felhasználásának, alkalmazásának, módosításának minden jogát az Egyesület számára. Erről a pályázat beadásához kapcsolódva nyilatkozatot kell csatolni. A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját szellemi terméke, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bár-milyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen. Az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy háromnál kevesebb pályázatnál, illetve abban az esetben, amennyiben a zsűritagok döntése alapján nincs támogatható pályázat, ne hirdessen győztest.
A logóötlettervek beadási határideje: 2020. május 22. (péntek)
Nevezési díj nincs. Egy pályázó tetszőleges számú pályamunkával nevezhet.
Eredményhirdetés: 2020. június 22. (hétfő)
Az első három helyezettet e-mailben értesítjük.
A pályázatot digitálisan vagy személyesen lehet benyújtani, a bekescsabaivarosvedo@gmail.come-mail címen vagy az Egyesület irodájában (5600 Békéscsaba, Szigligeti u. 6. fsz.1). Kérjük, hogy az e-mail tárgyában vagy a borítékon tüntessék fel: “Városvédők ötletpályázata”.
A győztes a nyertes pályázatát a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület díszközgyűlésén, 2020. június 25-én (pénteken) mutathatja be.
Díjazás
1. helyezett30000 Ft és helytörténeti könyvcsomag
2. helyezett20000 Ft és helytörténeti könyvcsomag
3. helyezett10000 Ft és helytörténeti könyvcsomag
Minden pályázó helytörténeti kiadványt kap!
A bírálóbizottság tagjai:
Somogyi Józsefné, az Egyesület alelnöke
Mészáros Zsuzsanna, az Egyesület alelnöke 
Ugrai Gábor, az Egyesület elnöke
Lonovics László, festő-és grafikusművész
Prekop János, művésztanár
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a következő telefonszámon: 06-20/214-76-76Békéscsaba,
2020. január 16.
Ugrai Gábor
elnök

Városvédők-logópályázata pdf formátumban letölthető itt

Kategória: Hirek | A közvetlen link.